Opinie o CRM Vision

Wiarygodne opinie - na podstawie Google i Opineo

Logo Gekko maj 2024
Gekko Taxens Akademia Sp. z o.o.

Nasza firma korzysta z CRM Vision od początku jej istnienia. To podstawowe narzędzie wykorzystywane przy kontaktach z klientami. Narzędzie jest bezawaryjne i działa szybko. Polecamy, również ze względu na wysoki poziom obsługi klienta.
Zobacz na Opineo
LogoPol-Bruk Planta luty 2024
Pol-bruk Planta sp. z o.o.

Program bardzo łatwy w obsłudze i przejrzysty. Posiada wszystko czego potrzebuje firma. Wdrożenie i pomoc na najwyższym poziomie. Pan Łukasz działa „na już” i ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Nie ma dla niego rzeczy nie do zrobienia, podpowiada rozwiązania najlepsze dla firmy oraz wysyła pomocne instrukcje. Polecam w 100%
Zobacz na Opineo
Logo bluu Textile Service styczeń 2024
bluu Textile Service

Oceniam bardzo pozytywnie obsługę programu jak również obsługę ze strony osób pracujących w tej firmie. Zawsze służą pomocą w przypadku obsługi programu. Pan Łukasz z działu pomocy technicznej jest niezwykle uprzejmy i pomocny.
Zobacz na Opineo
Logo Solid Front grudzień 2023
Solid Front Renata Pacyna

Korzystamy z CRM Vision i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Zobacz na Opineo
Logo Hvac FM październik 2023
Hvac Fm Sp. z o.o.

Bardzo dobry program do fakturowania w małej firmie ale nie tylko. Rzetelna firma. W razie problemów szybka i skuteczna pomoc. Polecamy. Korzystamy już 3 lata 🙂
Zobacz na Opineo
Logo MF Machinery październik 2023
MF Machinery Sp. z o. o.

Polecamy program firmy CRM VISION. korzystamy z jej usług my i nasi partnerzy biznesowi. Ułatwia zarządzanie finansami firmy. Jest pomocna w księgowości. Łatwość odnalezienia faktur bez konieczności przerzucania segregatorów. Wystawianie faktur jest intuicyjne.
Zobacz na Opineo
Logo Marolex wrzesień 2023
Marolex Sp. z o.o.

Polecam firmę ze względu na przygotowanie dobrego programu, który w obsłudze jest prosty, intuicyjny z pełnym wsparciem serwisowym.
Zobacz na Opineo
Logo PTM Polska sierpień 2023
PTM Polska

Dużą zaletą jest wysoki poziom obsługi w kwestiach technicznych.
Zobacz na Opineo
Logo ZUT Industrial lipiec 2023
ZUT Industrial

Jesteśmy firmą ZUT Industrial i chcielibyśmy wyrazić nasze najszczersze zadowolenie z korzystania z usług serwisu CRM Vision. Od momentu, gdy zaczęliśmy współpracę z nimi, doświadczamy jedynie pozytywnych doświadczeń. Zespół serwisu, zapewnił nam nieocenioną pomoc we wszystkich kwestiach związanych z CRM. Po pierwsze, chcielibyśmy pochwalić łatwość wdrożenia systemu CRM dostarczonego przez CRM Vision. Ich rozwiązanie było bardzo intuicyjne i dostosowane do naszych potrzeb. Dzięki temu mogliśmy szybko przystąpić do efektywnego zarządzania naszymi relacjami z klientami (…..)
Zobacz na Opineo
Logo RSR lipiec 2023
RSR Group Poland

Intuicyjna platforma, wygodne narzędzie pracy, wzorowe wsparcie techniczne.
Zobacz na Opineo
Logo LW SOLUTIONS lipiec 2023
LW SOLUTIONS Krzysztof Licznerski

Firma jest otwarta na potrzeby klienta. Znają, analizują możliwości własnego systemu, a także rozwijają go do potrzeb klienta. Dla naszej firmy jest to najlepsze rozwiązanie informatyczne. Polecam.
Zobacz na Opineo
Logo Top Leasing24 czerwiec 2023
TOP-leasing24 Robert Makos

Korzystamy z CRM tej firmy od paru lat, spełnia nasze oczekiwania, polecam.
Zobacz na Opineo
Logo Grupa Playtime czerwiec 2023
Grupa Playtime

Aplikacja jest bardzo intuicyjna i działa niezawodnie. Posiada też szereg przydatnych funkcji w prowadzeniu firmy i realizacji projektów.
Zobacz na Opineo
Logo Elektromechanika kwiecień 2023
Elektromechanika-Elektronika Krzysztof Kałowski

Program intuicyjny, przemyślany. Perfekcyjna wymiana danych z czołowymi programami księgowymi. Obsługa Klienta reaguje błyskawicznie. Pomoc zawsze merytoryczna. Nie natknąłem się na ukryte koszty.
Zobacz na Opineo
Logo Britannia Logistics luty 2023
Britannia Logistics

Serdecznie polecam! Polska firma z bardzo dobrym produktem i wspaniałym wsparciem Klienta.
Zobacz na Opineo
Logo M3tech styczeń 2023
M3tech Marek Zbarachewicz

CRM Vision polecił mi znajomy przedsiębiorca i nie zawiodłem się. Choć wygląda nieco staroświecko, to dobry i przemyślany system. Dzięki niemu usprawniliśmy komunikację w firmie, bo w odróżnieniu od większości CRMów które testowaliśmy, CRM Vision ma możliwość zlecania sobie wzajemnie działań, tak by zespół członkowie zespołu pracującego z danym klientem wiedzieli co mają do zrobienia. Pomaga to zarówno pracownikom jaki i zarządowi, bo wyraźnie widać co zostało zlecone i jaki jest status sprawy. Ponadto można tworzyć projekty przypisane do klientów i tworzyć lejki sprzedaży a także deponować dokumenty. Polecam zarówno sam system jak i opiekunów, którzy dbają by użytkownik miał pojęcie o rozwiązaniu.
Zobacz na Opineo
Logo ArtX grudzień 2022
Agencja Reklamowa ART-X Mariusz Krawczak

Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z firmą CRM Vision – w szczególności ze wsparcia ze strony konsultantów firmy co wyróżnia ich na tle konkurencji. Oprogramowanie zawiera najważniejsze dla nas funkcjonalności, jest proste, elastyczne oraz przyjazne użytkownikowi.
Zobacz na Opineo
Logo Cemis-Tech listopad 2022
CEMIS – TECH Sp. z o.o. Marcin Wachełka

Wspaniały system. Pomoc techniczna w osobie Pana Łukasza na każde zawołanie.
Zobacz na Opineo
Logo Printing Polska październik 2022
Printing Polska Sp. z o.o.

Aplikacja daje bardzo praktyczne możliwości zarządzania bazą danych. Logiczny layout, przydatne funkcje. Profesjonalna, szybka oraz przyjazna obsługa działu technicznego Gorąco polecam aplikację.
Zobacz na Opineo
Logo Pro-Industry sierpień 2022
PRO-INDUSTRY Sp. z o.o. Piotr Myszkowski

Używamy ten system (mała firma) od wielu lat i sprawdza się u nas znakomicie. Jest to narzędzie, bez którego firma nie była by tak efektywna. Z pozoru system wygląda na skomplikowany, jednak jest bardzo pomocny i elastyczny. Szczególnie polecam infolinię, która jest dostępna cały czas.
Zobacz na Opineo
Logo Mantal Life lipiec 2022
Mental Life sp. z o.o.

Program jest bardzo mocno rozbudowany, można go dopasować chyba do każdej działalności. My działamy w branży medycznej i jest super
Zobacz na Opineo
Logo Inovamed maj 2022
Inovamed

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Na wszelkie sprawy i pytania odpowiedzi są niemal natychmiastowe. Gdy pojawia się jakiś problem lub wątpliwość, pracownicy CRM Vision są bardzo pomocni. Sam program świetnie sprawdza się w naszej branży i bardzo ułatwia pracę. Gorąco polecamy!
Zobacz na Opineo
Logo Wybieram Projekt luty 2022
M.Projekt Magdalena Zahuta

Intuicyjny, prosty system CRM. Obsługa na wysokim poziomie: miło, na czas, profesjonalnie i w każdej chwili mogę liczyć na zaangażowanie obsługi klienta. Polecam zdecydowanie!
Zobacz na Opineo
Logo Grupa Mikan styczeń 2022
Grupa Mikan, Jarosław Klik

Bardzo polecam – przyjazny system i fajni ludzie
Zobacz na Opineo
Logo N42 grudzień 2021
N 42 Sp. z o.o. Grzegorz Wilczek

Obsługa na fajnym poziomie. Korzystamy od około roku i cały zespół uważa, że to dobre narzędzie do obsługi Klientów.
Zobacz na Opineo
Logo Chocolate Land wrzesień 2021
Chocolate Land Edyta Ślebzak

Polecam firmę i jej produkty. Świetna obsługa klienta – bardzo miła i bezproblemowa pomoc w każdej sytuacji.
Zobacz na Opineo
Logo 7bar lipiec 2021
7bar sp. z o.o. Ewa Talarczyk

Program CRM Vision, jest prosty w obsłudze, intuicyjny. Posiada szerokie wsparcie, po za infolinią jest także czytelna instrukcja obsługi, z której możną wiele wyczytać i dzięki temu znaleźć samemu rozwiązanie.
Zobacz na Opineo
Logo Muskat & Wicher maj 2021
Muskat & Wicher Sp. z o.o.

Rzadko spotykam w swojej pracy firmę z takim poziomem serwisu i opieki nad klientem. Program jak program – jednym będzie odpowiadał innym nie ale to już kwestia potrzeb i preferencji. Ale jeśli chodzi o poziom obsługi – to naprawdę super: – uprzejmi – błyskawiczni – cierpliwy – zawsze dostępni – kompetentni Jak się długo do nich nie odzywam z jakimś zapytaniem to sami do mnie dzwonią i pytają czy wszystko w porządku i czy nie trzeba w czymś pomóc. A poza tym nasz kontakt w trakcie użytkowania systemu -czyli ostatnie 3 lata – opierał się nie na tym, że coś nie działa i muszą naprawić, tylko na tym że to ja nie wiem jak coś zrobić albo nie pamiętam, bo system działa zawsze jak należy. Pozdrowienia dla Ekipy CRM Vision.
Zobacz na Opineo
Logo Petrus marzec 2021
Petrus, Sławomir Warpas

Korzystam z usług ponad trzy lata. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze służą pomocą i są otwarci na udoskonalenia systemu zgodnie z potrzebami Klienta.
Zobacz na Opineo
Logo Clean Eco marzec 2021
Clean&Eco, Marcin Panasiuk

Korzystam z usług CRM Vision już od ponad roku i jakość obsługi, doradztwa które doświadczamy życzyłbym sobie u każdego usługodawacy 🙂 Nawet jeśli są jakieś niedociągnięcia w kwestiach technicznych, to reakcje zespół są bardzo szybkie i konkretne. Życzę tej firmie i zespołowi dalszego rozwoju i kolejnych sukcesów. Brawo Wy!
Zobacz na Opineo
Logo Software House luty 2021
Software House, Jacek Jacolik

Jeden z lepszych systemów CRM jakie przez ostatnie kilka lat poznałem: funkcjonalność, ergonomia, możliwość analizowania zgromadzonych danych, szybkość działania, możliwości integracyjne oraz oczywiście serwis/ wsparcie posprzedażowe. Dodatkowo cena za użytkownika najbardziej konkurencyjna na rynku.
Zobacz na Opineo
Logo Breeders Polska styczeń 2021
Breeders Polska, Dagmara Telus

Bardzo rzetelna firma każdy problem rozwiązywany praktycznie na miejscu. Miła i kompetentna obsługa przez konsultanta. firma stara się rozszerzać swoje usługi w CRM . Dla naszej formy stworzyli mapę tak żebyśmy mogli obliczać odległości miedzy naszymi klientami. Bardzo ułatwiło na to pracę . Bardzo polecam ten produkt i firmę.
Zobacz na Opineo
Logo Erista grudzień 2020
Erista Sp. z o.o.

Obsługa i wsparcie techniczne na najwyższym poziomie. Oprogramowanie znacznie ułatwia koordynację pracy w naszej firmie. Polecam.
Zobacz na Opineo
Logo Wyedukowani grudzień 2020
Wyedukowani – akademia projektowania rozwoju

Obsługa na najwyższym poziomie! Zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie. Polecam
Zobacz na Opineo
Logo Klimatyzacja.pl grudzień 2020
Klimatyzacja.pl

Pełen profesjonalizm i rzetelność.
Zobacz na Opineo
Logo PZ Stelmach listopad 2020
PZ Stelmach Sp. z o.o.

Bardzo dobre wsparcie techniczne – cierpliwi pracownicy, którzy prowadzą przez wszystkie pytania oraz niewiadome. Obsługa programu sama w sobie bardzo intuicyjna – znakomite narzędzie do planowania.
Zobacz na Opineo
Logo Emandat listopad 2020
em software s.c.

Przystępne ceny, przyjazny serwis, żadnych problemów. Jest OK
Zobacz na Opineo
Logo CRM Cleaning październik 2020
CRM Cleaning Sp. z o.o.

Działam z firmą CRM Vision od 2012 roku. To co sprawia, że tak długo współpracujemy, to obok świetnego produkty, doskonała obsługa. Bez problemowy kontakt z opiekunem i zarządzającymi. Duża gotowość do pomocy. Elastyczne podejście. Co do samego produktu, to testowaliśmy różne rozwiązania przed wybraniem CRM Vision, i robimy to cały czas, sprawdzając nowości. Za każdym razem, z dużym zadowoleniem stwierdzamy, że dokonaliśmy dobrego wyboru stawiając na CRM Vision.
Zobacz na Opineo
Logo Starko październik 2020
Starko Sp. z o.o.

Dobry program, bardzo ułatwia pracę. Polecam
Zobacz na Google
Logo Artur Tołpa, DB Doradztwo Biznesowe wrzesień 2020
Artur Tołpa, DB Doradztwo Biznesowe

CRM jest dla nas niezastąpionym narzędziem pracy.Nie wyobrażam sobie pracy bez CRM-u. System bardzo ułatwia pracę
i kontakty z klientami. Korzystanie z kalendarza, szablonów maili, ofert w znaczący sposób poprawia jakość pracy
i oszczędza czas.
Zobacz wywiad
Logo Eurotest wrzesień 2020
Szkolna Oficyna Wydawnicza Eurotest s.c.

Szkolna Oficyna Wydawnicza Eurotest s.c dziękuję CRM Vision za obsługę i pomoc. Kompetentna obsługa klienta, sympatyczny kontakt i zaangażowanie to ich sposób działania.
Zobacz na Google
Logo Emt-Systems wrzesień 2020
Emt-Systems Sp. z o. o.

Zawsze pomocni!
Zobacz na Opineo
Logo Abovo wrzesień 2020
Ab Ovo Solutions Sp. z o.o.

Wszystko przebiegło w pełni profesjonalnie. Obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie a wszelkie problemy rozwiązywane od ręki.
Zobacz na Opineo
Logo APC Pharmlog wrzesień 2020
Apc Pharmlog S.A.

Z wykorzystaniem CRM rozpoczęliśmy regularne mailingi i wysyłki smsów do klientów z bazy. Super, że te maile i smsy zapisują się w karcie wizyt klienta. Ponadto w czasie pandemii nasi klienci mają więcej czasu na rozmowy telefoniczne, które prowadziliśmy jako follow up mailingów i sms marketingu.
Zobacz wywiad
Logo Kancelaria Ligocki sierpień 2020
Ligocki Kancelaria Doradztwa Gospodarczego Sp. z o.o.

Super kontakt z działem obsługi i działem technicznym. Funkcjonalny program, wszechstronnie przygotowane opcje. POLECAM!
Zobacz na Opineo
Logo Dr Burek sierpień 2020
Dr Burek Service

CRM bardzo nam pomaga w bieżącym funkcjonowaniu firmy. Najbardziej cenię sobie, że w ramach tego systemu dostęp do danych jest łatwy i intuicyjny.
Zobacz wywiad
Logo PG Lechowicz sierpień 2020
P&G Andrzej Lechowicz Sprzedaż Serwis Naprawa Kompresorów

CRM istotnie nam pomógł głównie dzięki prostocie obsługi programu. Od początku dało się odczuć bardzo dobre wsparcie ze strony dostawców programu. Wdrożenie programu jak i rozwiązywanie problemów odbywa się online, co bardzo usprawnia pracę.
Zobacz wywiad
Logo Skeleton lipiec 2020
Skeleton Sp. z o.o.

Obecnie każdy dokument, faktura, mail, itp. ma swoje miejsce, możemy z każdego miejsca, czy z biura, czy z hotelu, znaleźć interesującą nas pozycję, kontakt, paragraf w umowie itp. Mogę nie tylko ja to zrobić, ale każda osoba z firmy mająca przyznany dostęp na odpowiednim poziomie użytkownika. Tak naprawdę wszelkie informacje, jakich możemy poszukiwać, znajdują się w CRM-ie. Trudno mi nawet powiedzieć czego nie znalazłbym w tym systemie.
Zobacz wywiad
Logo Ekspertsoft czerwiec 2020
Ekspertsoft Marcin Piątek

Firma godna polecenia, która rozwija swoje produkty słuchając klientów. Polecam.
Zobacz na Opineo
Logo 7bar maj 2020
7bar sp. z o.o.

W imieniu Firmy 7 bar sp. z o.o. dziękuję CRM Vision za pomoc i staranie, by obsługa była pełna i kompletna.
Świetnie działacie! Przemiła obsługa klienta, fachowa, kompetentna i zaangażowana. Życzę wiele dobrego całej firmie
a w szczególności Panu Łukaszowi, naszemu Informatycznemu Aniołowi Stróżowi!
Zobacz na Google
Logo NTG maj 2020
NTG Systemy Informatyczne Anna Rąkoska

Pan Łukasz Kompowski -bardzo miły i sympatyczny Pan-naprawił problem bardzo szybko -udzielił mi dodatkowych informacji o korzystaniu z CRMa jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Zobacz na Opineo
Logo pozytywnie promocyjni kwiecień 2020
Pozytywnie Promocyjni

Długo poszukiwałem odpowiedniego dla naszej firmy webowego CRM-u. Testowałem kilka produktów. CRM Vision okazała się najlepszy. Zdecydowanie oferuje funkcje, na których mi zależało, pozwala też w znacznym stopniu samodzielnie dokonywać modyfikacji oraz edytować dostępne słowniki. Jest opcja łatwego importu i exportu różnych danych do i z systemu. Mnie zależało na podstawowych funkcjonalnościach typowych dla systemów CRM, ale dodatkowo dokupiłem opcję ofertowania. Świetnie sprawdza się również funkcja mailingów. System działa bardzo dobrze zarówno w wersji desktop jak i mobile. Świetnie współpracuje z programami pocztowymi. W moim przypadku jest to MS Outlook. Najwyższa ocena również za jakość obsługi. Konsultanci dostępni praktycznie cały czas. Chętnie i profesjonalnie udzielają wsparcia technicznego:). No i bardzo przystępna cena. Szczerze polecam. Korzystam cały czas i jesteśmy bardzo zadowoleni!!
Zobacz na Opineo
logo sea-tech kwiecień 2020
sea-tech Poland Sp. z o.o.

Program jest naprawdę godny polecania i ułatwia prowadzenie biura jak i całej firmy, łatwy w obsłudze a nawet jeśli natrafimy na jakieś problemy to kontak z biurem obsługi jest miły i dany problem zostanie szybko i sprawnie rozwiązany . Polecam !!!!
Zobacz na Opineo
logo łowcy blasku marzec 2020
Łowcy Blasku Krzysztof Koszek

System dający bardzo duże możliwości. Bardzo dobry do rozwijanej się firmy i dla dużego przedsiębiorstwa. Kontakt z firmą zawsze na świetnym poziomie.
Zobacz na Opineo
logo Xpression luty 2020
Xpression Marceli Łankiewicz

Bardzo przydatne narzędzie w firmie, uniwersalne i elastyczne można je skonfigurować pod prawie każdą działalność. Dużą zaletą systemu jest jego przejrzystość, świetny interfejs, pod tym względem konkurencję zostawia daleko w tyle. Polecam
Zobacz na Opineo
Logo Grupa Profilaktycznie styczeń 2020
Grupa Profilaktycznie.pl

Program intuicyjny, prosty w obsłudze, bardzo pomocni konsultanci z Gdańska. Polecamy.
Zobacz na Google
logo Uplifter grudzień 2019
Uplifter Verwaltungs Gmbh Spółka Komandytowa

Firma bardzo profesjonalnie i przyjaznie podchodząca do klienta.
Zobacz na Opineo
logo Fundacja Kaminskiego listopad 2019
Fundacja Marka Kamińskiego

Poziom obsługi klienta na nadzwyczaj profesjonalnym poziomie. Jasno, szybko i rzetelnie wyjaśniane wszelkie niejasności w funkcjonowaniu systemu. Pracownicy o wysokiej kulturze osobistej, służą pomocą zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Firma i produkt zdecydowanie godne polecenia.
Zobacz na Opineo
logo Bogucki Folie listopad 2019
Bogucki Folie Sp. z o.o. Sp. K.

Bardzo przydatne i wielofunkcyjne narzędzie. Zdecydowanie usprawnia i przyśpiesza komunikację. Poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie.
Zobacz na Opineo
logo Zegarmistrz.com październik 2019
Zegarmistrz.com

Nie spotkałem się z firmą, która na tak wysokim poziomie obsługuje swoich klientów. Kontakt praktycznie 24h/dobę (tel, mail), wszelkie ewentualne problemy są rozwiązywane dosłownie natychmiast. Niesamowita elastyczność i chęć dopasowania systemu do każdego indywidualnego pomysłu! 100% WZÓR DO NAŚLADOWANIA!
Zobacz na Opineo
logo Molit Polska lipiec 2019
Molit Polska

Fajny i w sensownych pieniądzach produkt, który bardzo ułatwia życie.
Zobacz na Opineo
logo DCM Serwis czerwiec 2019
DCM Serwis Marcin Czekaj

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i rzetelna informacja. Szkolenie i pomoc w każdym temacie.
Zobacz na Opineo
logo Partner w Biurze maj 2019
Partner w Biurze Sp. z o.o.

Rzetelna firma, bardzo profesjonalna obsługa. Polecamy program CRM, z którego korzystamy i bardzo dobrze go oceniamy.
Zobacz na Opineo
logo Pracodajnia24 kwiecień 2019
Pracodajnia24.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez firmę CRM Vision. Zarówno na etapie darmowego okresu próbnego, jak i po zdecydowaniu się przez nas na zakup abonamentu pracownicy na bieżąco służą radą i pomocą, z własnej inicjatywy kontaktują się z zapytaniami, czy jesteśmy zadowoleni z ich usług i czy mogą jakoś pomóc. Samo oprogramowanie również spełnia nasze oczekiwania. Ma bardzo wiele funkcji i możliwości, a równocześnie jest intuicyjne i proste w obsłudze. Zdecydowanie polecamy tę firmę.
Zobacz na Opineo
logo LeakTest marzec 2019
Leak Test

Profesjonalne wsparcie, wyczerpująca odpowiedź wraz ze szczegółową instrukcją (printscreen’y i opis) w jaki sposób prawidłowo skonfigurować wymaganą funkcjonalność systemu.
Zobacz na Opineo
logo EuroConsulting marzec 2019
Euro Consulting

Jestem bardzo zadowolona z systemu i z jakości obsługi ludzi pracujących dla firmy. Można zawsze liczyć na miła i fachową pomoc. Nawet , gdy nie jest się zbyt biegłym w sprawach technicznych pracownicy CRM Vision potrafią tak poprowadzić rozmowę , że nawet największy laik zrozumie o co chodzi.
Zobacz na Opineo
logo Jelimex grudzień 2018
Marianna Konieczna z firmy „Jelimex” Ewa Marciniak – Małecka

Wszystkie panele są czytelne, intuicyjnie stworzone, a nawet gdy człowieka zaćmi uzyska pomoc w przeprowadzaniu określonych działań. Zdalny dostęp, plus znajomość produktu przez dział wspierający pozwala szybko rozwiązywać problemy.
Zobacz na Opineo
logo CityMedia listopad 2018
Agnieszka Kulinkowska City Media Group Sp. z o.o.

Pracuję na tym rozwiązaniu od 6 lat, korzystałam z niego gdy prowadziłam działalność jednoosobową i teraz gdy firma rozwinęła się do wielkości zaawansowanej spółki. Na tym Crm pracuje cała firma, korzystamy ze wszystkich modułów. System cały czas się rozwija, udoskonala i wprowadza wiele przydatnych rozwiązań. Myślę jednak że na tym etapie jest już tak dobrze przygotowanym i przydatnym narzędziem, że mogę polecić go każdemu wymagającemu przedsiębiorcy. Świetna obsługa, bardzo dobrze zbudowany system.
Zobacz na Opineo
logo EGV wrzesień 2018
EGV Distribution Sp. z o.o.

Bardzo profesjonalna obsługa,….będę polecał znajomym i rozbudowywał usługi w mojej firmie
Zobacz na Opineo
logo MeliusCras sierpień 2018
Firma Konsultingowa Melius Cras Łukasz Sojka

Firma CRM Vision do zespół ludzi z profesjonalnym podejściem do biznesu i indywidualnym podejściem do klienta. Zawsze służą poradą i pomocą z tzw radością w głosie – jak dla mnie rewelacyjny partner biznesowy.
Zobacz na Opineo
logo Uniq Log lipiec 2018
Uniq Logistic Sp. z o.o.

Jesteśmy w pełni zadowoleni z programu CRM VISION, spełnia nasze oczekiwania. Obsługa jest zawsze gotowa do pomocy czy odpowiedzi na pytania jeśli się pojawiają. Program bardzo przyjazny dla użytkownika.
Zobacz na Opineo
logo PikoSport czerwiec 2018
Piko-Sport P.Białek, A.Chojnacki S.c.

Profesjonalne podejście, bezproblemowy kontakt, wsparcie techniczne w każdej sytuacji, rozumienie indywidualnych oczekiwań. Program intuicyjny, przyjazny w obsłudze.
Zobacz na Opineo
logo PrintMedia maj 2018
Printmedia Arc Sp. z o.o.

Profesjonalne podejście do tematu. Bardzo dobry produkt. Rewelacyjna opieka posprzedażowa, bardzo dobry kontakt. Polecam!
Zobacz na Opineo
logo Core3d luty 2018
Barbara Nawara – CEO, Core3dcentres Poland Sp. z o.o.

Bardzo miła i fachowa obsługa Klienta (zarówno przed sprzedażowa jak i po sprzedażowa). Funkcjonalny i rozbudowany system do zarządzania obsługą Klienta, zarządzania magazynami oraz administracją sprzedaży. Pełen pakiet możliwości w 100% wystarczający do prowadzenia Firmy. POLECAM!
Zobacz na Opineo
logo Kaef lipiec 2016
KaeF Iwona Zabłocka

Korzystamy z CRM Vision od około 6 miesięcy i na pewno usprawnił on nam prace. Kiedyś był problem ze zleceniami, sterty karteczek, notatek, które ginęły niejednokrotnie, teraz wszystko w jednym miejscu poukładane. Skończyły się coranne odprawy, które pochłaniały codziennie około 30 min na przekazywanie zadań. Teraz kierownik produkcji wchodzi w CRM-a i widzi wszystkie zadania jakie ma do wykonania, kto je zlecił, adresy numery klientów itd. Nie ma potrzeby biegania do biura w celu uzyskania informacji szczegółowych tylko od razu może przystąpić do pracy. Program uważamy za rewelacyjny, oprócz rozbudowanego terminarza posiada wiele użytecznych opcji typu wystawianie faktur zamówień ofert co naprawdę przyspiesza i ułatwia prace. Na pewno polecamy wszystkim firmom, które jeszcze się wahają 🙂 nie ma co tracić czasu, lepiej go zaoszczędzić i choćby w spokoju w końcu usiąść i sobie kawkę wypić 🙂
Zobacz na Opineo
logo Invesis marzec 2016
INVESIS Polska

Najlepszy CRM z jakim mieliśmy do czynienia. Jesteśmy w 100% zadowoleni zarówno z samego produktu jak i bardzo wysokiego poziomu obsługi klienta.
Zobacz na Opineo
Zobacz wszystkie Opinie

 

Dołącz do zadowolonych klientów

Najlepszy CRM Vision 2007-2024. Wszystkie prawa zastrzeżone
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.