Opinie o CRM Vision

Wiarygodne opinie - na podstawie Google i Opineo

Logo Emandat 5 listopada 2020
em software s.c.

Przystępne ceny, przyjazny serwis, żadnych problemów. Jest OK
Zobacz na Opineo
Logo CRM Cleaning 29 października 2020
CRM Cleaning Sp. z o.o.

Działam z firmą CRM Vision od 2012 roku. To co sprawia, że tak długo współpracujemy, to obok świetnego produkty, doskonała obsługa. Bez problemowy kontakt z opiekunem i zarządzającymi. Duża gotowość do pomocy. Elastyczne podejście. Co do samego produktu, to testowaliśmy różne rozwiązania przed wybraniem CRM Vision, i robimy to cały czas, sprawdzając nowości. Za każdym razem, z dużym zadowoleniem stwierdzamy, że dokonaliśmy dobrego wyboru stawiając na CRM Vision.
Zobacz na Opineo
Logo Starko 22 października 2020
Starko Sp. z o.o.

Dobry program, bardzo ułatwia pracę. Polecam
Zobacz na Google
Logo Artur Tołpa, DB Doradztwo Biznesowe 23 września 2020
Artur Tołpa, DB Doradztwo Biznesowe

CRM jest dla nas niezastąpionym narzędziem pracy.Nie wyobrażam sobie pracy bez CRM-u. System bardzo ułatwia pracę
i kontakty z klientami. Korzystanie z kalendarza, szablonów maili, ofert w znaczący sposób poprawia jakość pracy
i oszczędza czas.
Zobacz wywiad
Logo Eurotest 21 września 2020
Szkolna Oficyna Wydawnicza Eurotest s.c.

Szkolna Oficyna Wydawnicza Eurotest s.c dziękuję CRM Vision za obsługę i pomoc. Kompetentna obsługa klienta, sympatyczny kontakt i zaangażowanie to ich sposób działania.
Zobacz na Google
Logo Emt-Systems 16 września 2020
Emt-Systems Sp. z o. o.

Zawsze pomocni!
Zobacz na Opineo
Logo Abovo 4 września 2020
Ab Ovo Solutions Sp. z o.o.

Wszystko przebiegło w pełni profesjonalnie. Obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie a wszelkie problemy rozwiązywane od ręki.
Zobacz na Opineo
Logo APC Pharmlog 3 września 2020
Apc Pharmlog S.A.

Z wykorzystaniem CRM rozpoczęliśmy regularne mailingi i wysyłki smsów do klientów z bazy. Super, że te maile i smsy zapisują się w karcie wizyt klienta. Ponadto w czasie pandemii nasi klienci mają więcej czasu na rozmowy telefoniczne, które prowadziliśmy jako follow up mailingów i sms marketingu.
Zobacz wywiad
Logo Kancelaria Ligocki 28 sierpnia 2020
Ligocki Kancelaria Doradztwa Gospodarczego Sp. z o.o.

Super kontakt z działem obsługi i działem technicznym. Funkcjonalny program, wszechstronnie przygotowane opcje. POLECAM!
Zobacz na Opineo
Logo Dr Burek 19 sierpnia 2020
Dr Burek Service

CRM bardzo nam pomaga w bieżącym funkcjonowaniu firmy. Najbardziej cenię sobie, że w ramach tego systemu dostęp do danych jest łatwy i intuicyjny.
Zobacz wywiad
Logo PG Lechowicz 13 sierpnia 2020
P&G Andrzej Lechowicz Sprzedaż Serwis Naprawa Kompresorów

CRM istotnie nam pomógł głównie dzięki prostocie obsługi programu. Od początku dało się odczuć bardzo dobre wsparcie ze strony dostawców programu. Wdrożenie programu jak i rozwiązywanie problemów odbywa się online, co bardzo usprawnia pracę.
Zobacz wywiad
Logo Skeleton 17 lipca 2020
Skeleton Sp. z o.o.

Obecnie każdy dokument, faktura, mail, itp. ma swoje miejsce, możemy z każdego miejsca, czy z biura, czy z hotelu, znaleźć interesującą nas pozycję, kontakt, paragraf w umowie itp. Mogę nie tylko ja to zrobić, ale każda osoba z firmy mająca przyznany dostęp na odpowiednim poziomie użytkownika. Tak naprawdę wszelkie informacje, jakich możemy poszukiwać, znajdują się w CRM-ie. Trudno mi nawet powiedzieć czego nie znalazłbym w tym systemie.
Zobacz wywiad
Logo Ekspertsoft 23 czerwca 2020
Ekspertsoft Marcin Piątek

Firma godna polecenia, która rozwija swoje produkty słuchając klientów. Polecam.
Zobacz na Opineo
Logo 7bar 25 maja 2020
7bar sp. z o.o.

W imieniu Firmy 7 bar sp. z o.o. dziękuję CRM Vision za pomoc i staranie, by obsługa była pełna i kompletna.
Świetnie działacie! Przemiła obsługa klienta, fachowa, kompetentna i zaangażowana. Życzę wiele dobrego całej firmie
a w szczególności Panu Łukaszowi, naszemu Informatycznemu Aniołowi Stróżowi!
Zobacz na Google
Logo NTG 11 maja 2020
NTG Systemy Informatyczne Anna Rąkoska

Pan Łukasz Kompowski -bardzo miły i sympatyczny Pan-naprawił problem bardzo szybko -udzielił mi dodatkowych informacji o korzystaniu z CRMa jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Zobacz na Opineo
Logo pozytywnie promocyjni 21 kwietnia 2020
Pozytywnie Promocyjni

Długo poszukiwałem odpowiedniego dla naszej firmy webowego CRM-u. Testowałem kilka produktów. CRM Vision okazała się najlepszy. Zdecydowanie oferuje funkcje, na których mi zależało, pozwala też w znacznym stopniu samodzielnie dokonywać modyfikacji oraz edytować dostępne słowniki. Jest opcja łatwego importu i exportu różnych danych do i z systemu. Mnie zależało na podstawowych funkcjonalnościach typowych dla systemów CRM, ale dodatkowo dokupiłem opcję ofertowania. Świetnie sprawdza się również funkcja mailingów. System działa bardzo dobrze zarówno w wersji desktop jak i mobile. Świetnie współpracuje z programami pocztowymi. W moim przypadku jest to MS Outlook. Najwyższa ocena również za jakość obsługi. Konsultanci dostępni praktycznie cały czas. Chętnie i profesjonalnie udzielają wsparcia technicznego:). No i bardzo przystępna cena. Szczerze polecam. Korzystam cały czas i jesteśmy bardzo zadowoleni!!
Zobacz na Opineo
logo sea-tech 21 kwietnia 2020
sea-tech Poland Sp. z o.o.

Program jest naprawdę godny polecania i ułatwia prowadzenie biura jak i całej firmy, łatwy w obsłudze a nawet jeśli natrafimy na jakieś problemy to kontak z biurem obsługi jest miły i dany problem zostanie szybko i sprawnie rozwiązany . Polecam !!!!
Zobacz na Opineo
logo łowcy blasku 13 marca 2020
Łowcy Blasku Krzysztof Koszek

System dający bardzo duże możliwości. Bardzo dobry do rozwijanej się firmy i dla dużego przedsiębiorstwa. Kontakt z firmą zawsze na świetnym poziomie.
Zobacz na Opineo
logo Xpression 21 lutego 2020
Xpression Marceli Łankiewicz

Bardzo przydatne narzędzie w firmie, uniwersalne i elastyczne można je skonfigurować pod prawie każdą działalność. Dużą zaletą systemu jest jego przejrzystość, świetny interfejs, pod tym względem konkurencję zostawia daleko w tyle. Polecam
Zobacz na Opineo
Logo Grupa Profilaktycznie 2 stycznia 2020
Grupa Profilaktycznie.pl

Program intuicyjny, prosty w obsłudze, bardzo pomocni konsultanci z Gdańska. Polecamy.
Zobacz na Google
logo Uplifter 23 grudnia 2019
Uplifter Verwaltungs Gmbh Spółka Komandytowa

Firma bardzo profesjonalnie i przyjaznie podchodząca do klienta.
Zobacz na Opineo
logo Fundacja Kaminskiego 25 listopada 2019
Fundacja Marka Kamińskiego

Poziom obsługi klienta na nadzwyczaj profesjonalnym poziomie. Jasno, szybko i rzetelnie wyjaśniane wszelkie niejasności w funkcjonowaniu systemu. Pracownicy o wysokiej kulturze osobistej, służą pomocą zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Firma i produkt zdecydowanie godne polecenia.
Zobacz na Opineo
logo Bogucki Folie 15 listopada 2019
Bogucki Folie Sp. z o.o. Sp. K.

Bardzo przydatne i wielofunkcyjne narzędzie. Zdecydowanie usprawnia i przyśpiesza komunikację. Poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie.
Zobacz na Opineo
logo Zegarmistrz.com 17 października 2019
Zegarmistrz.com

Nie spotkałem się z firmą, która na tak wysokim poziomie obsługuje swoich klientów. Kontakt praktycznie 24h/dobę (tel, mail), wszelkie ewentualne problemy są rozwiązywane dosłownie natychmiast. Niesamowita elastyczność i chęć dopasowania systemu do każdego indywidualnego pomysłu! 100% WZÓR DO NAŚLADOWANIA!
Zobacz na Opineo
logo Molit Polska 30 lipca 2019
Molit Polska

Fajny i w sensownych pieniądzach produkt, który bardzo ułatwia życie.
Zobacz na Opineo
logo DCM Serwis 5 czerwca 2019
DCM Serwis Marcin Czekaj

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i rzetelna informacja. Szkolenie i pomoc w każdym temacie.
Zobacz na Opineo
logo Partner w Biurze 20 maja 2019
Partner w Biurze Sp. z o.o.

Rzetelna firma, bardzo profesjonalna obsługa. Polecamy program CRM, z którego korzystamy i bardzo dobrze go oceniamy.
Zobacz na Opineo
logo Pracodajnia24 18 kwietnia 2019
Pracodajnia24.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez firmę CRM Vision. Zarówno na etapie darmowego okresu próbnego, jak i po zdecydowaniu się przez nas na zakup abonamentu pracownicy na bieżąco służą radą i pomocą, z własnej inicjatywy kontaktują się z zapytaniami, czy jesteśmy zadowoleni z ich usług i czy mogą jakoś pomóc. Samo oprogramowanie również spełnia nasze oczekiwania. Ma bardzo wiele funkcji i możliwości, a równocześnie jest intuicyjne i proste w obsłudze. Zdecydowanie polecamy tę firmę.
Zobacz na Opineo
logo LeakTest 29 marca 2019
Leak Test

Profesjonalne wsparcie, wyczerpująca odpowiedź wraz ze szczegółową instrukcją (printscreen’y i opis) w jaki sposób prawidłowo skonfigurować wymaganą funkcjonalność systemu.
Zobacz na Opineo
logo EuroConsulting 14 marca 2019
Euro Consulting

Jestem bardzo zadowolona z systemu i z jakości obsługi ludzi pracujących dla firmy. Można zawsze liczyć na miła i fachową pomoc. Nawet , gdy nie jest się zbyt biegłym w sprawach technicznych pracownicy CRM Vision potrafią tak poprowadzić rozmowę , że nawet największy laik zrozumie o co chodzi.
Zobacz na Opineo
logo Jelimex 3 grudnia 2018
Marianna Konieczna z firmy „Jelimex” Ewa Marciniak – Małecka

Wszystkie panele są czytelne, intuicyjnie stworzone, a nawet gdy człowieka zaćmi uzyska pomoc w przeprowadzaniu określonych działań. Zdalny dostęp, plus znajomość produktu przez dział wspierający pozwala szybko rozwiązywać problemy.
Zobacz na Opineo
logo CityMedia 29 listopada 2018
Agnieszka Kulinkowska City Media Group Sp. z o.o.

Pracuję na tym rozwiązaniu od 6 lat, korzystałam z niego gdy prowadziłam działalność jednoosobową i teraz gdy firma rozwinęła się do wielkości zaawansowanej spółki. Na tym Crm pracuje cała firma, korzystamy ze wszystkich modułów. System cały czas się rozwija, udoskonala i wprowadza wiele przydatnych rozwiązań. Myślę jednak że na tym etapie jest już tak dobrze przygotowanym i przydatnym narzędziem, że mogę polecić go każdemu wymagającemu przedsiębiorcy. Świetna obsługa, bardzo dobrze zbudowany system.
Zobacz na Opineo
logo EGV 27 września 2018
EGV Distribution Sp. z o.o.

Bardzo profesjonalna obsługa,….będę polecał znajomym i rozbudowywał usługi w mojej firmie
Zobacz na Opineo
logo MeliusCras 29 sierpnia 2018
Firma Konsultingowa Melius Cras Łukasz Sojka

Firma CRM Vision do zespół ludzi z profesjonalnym podejściem do biznesu i indywidualnym podejściem do klienta. Zawsze służą poradą i pomocą z tzw radością w głosie – jak dla mnie rewelacyjny partner biznesowy.
Zobacz na Opineo
logo Uniq Log 19 lipca 2018
Uniq Logistic Sp. z o.o.

Jesteśmy w pełni zadowoleni z programu CRM VISION, spełnia nasze oczekiwania. Obsługa jest zawsze gotowa do pomocy czy odpowiedzi na pytania jeśli się pojawiają. Program bardzo przyjazny dla użytkownika.
Zobacz na Opineo
logo PikoSport 4 czerwca 2018
Piko-Sport P.Białek, A.Chojnacki S.c.

Profesjonalne podejście, bezproblemowy kontakt, wsparcie techniczne w każdej sytuacji, rozumienie indywidualnych oczekiwań. Program intuicyjny, przyjazny w obsłudze.
Zobacz na Opineo
logo PrintMedia 29 maja 2018
Printmedia Arc Sp. z o.o.

Profesjonalne podejście do tematu. Bardzo dobry produkt. Rewelacyjna opieka posprzedażowa, bardzo dobry kontakt. Polecam!
Zobacz na Opineo
logo Core3d 6 lutego 2018
Barbara Nawara – CEO, Core3dcentres Poland Sp. z o.o.

Bardzo miła i fachowa obsługa Klienta (zarówno przed sprzedażowa jak i po sprzedażowa). Funkcjonalny i rozbudowany system do zarządzania obsługą Klienta, zarządzania magazynami oraz administracją sprzedaży. Pełen pakiet możliwości w 100% wystarczający do prowadzenia Firmy. POLECAM!
Zobacz na Opineo
logo Kaef 29 lipca 2016
KaeF Iwona Zabłocka

Korzystamy z CRM Vision od około 6 miesięcy i na pewno usprawnił on nam prace. Kiedyś był problem ze zleceniami, sterty karteczek, notatek, które ginęły niejednokrotnie, teraz wszystko w jednym miejscu poukładane. Skończyły się coranne odprawy, które pochłaniały codziennie około 30 min na przekazywanie zadań. Teraz kierownik produkcji wchodzi w CRM-a i widzi wszystkie zadania jakie ma do wykonania, kto je zlecił, adresy numery klientów itd. Nie ma potrzeby biegania do biura w celu uzyskania informacji szczegółowych tylko od razu może przystąpić do pracy. Program uważamy za rewelacyjny, oprócz rozbudowanego terminarza posiada wiele użytecznych opcji typu wystawianie faktur zamówień ofert co naprawdę przyspiesza i ułatwia prace. Na pewno polecamy wszystkim firmom, które jeszcze się wahają 🙂 nie ma co tracić czasu, lepiej go zaoszczędzić i choćby w spokoju w końcu usiąść i sobie kawkę wypić 🙂
Zobacz na Opineo
logo Invesis 31 marca 2016
INVESIS Polska

Najlepszy CRM z jakim mieliśmy do czynienia. Jesteśmy w 100% zadowoleni zarówno z samego produktu jak i bardzo wysokiego poziomu obsługi klienta.
Zobacz na Opineo
Zobacz wszystkie Opinie

 

Dołącz do zadowolonych klientów

  • Zamawiając testy akceptujesz regulamin.
  • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
Najlepszy CRM Vision 2007-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.